avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plingere pe latura civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plingere pe latura civila

In septembrie 2010, am avut un accident rutier in care a fost ranit un minor de 9 ani care circula cu o bicicleta de adulti. Datorita faptului ca nu am ajuns la o intelegere cu parinti minorului, am fost dat in judecata . In urma expertizei tehnice, si a cerctariilor efectuate parchetul a stabilit ca vinovat de producerea accidentului a fost gasit vinovat in exclusivitate minorul .Parchetul a trimis aceasta rezolutie atit mie cit si parintilor minorului in cauza ,cu drept de contestatie in 20 de zile .Am uitat sa precizez ca parintii s-au constituit parte civila cerind daune materiale de 20000$ si 50000$daune morale. Ce va urma acum, cele 20 de zile au trecut? Parchetul a concluzionat ca daunele se vor solutiona pe cale civila! Mă poate sfatuii cineva? Vă mulţumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
cilian, utilizator
Cel mai recent răspuns: titica , utilizator 10:06, 10 Iulie 2011
daca vor daune, va vor actiona in judecata. vor timbra la valoarea ceruta.. si ramene de vazut daca vor castiga sau nu.
daca baiatul a fost de vina, nu vad motivul pt care sa ceara daune
cilian a scris:

In septembrie 2010, am avut un accident rutier in care a fost ranit un minor de 9 ani care circula cu o bicicleta de adulti. Datorita faptului ca nu am ajuns la o intelegere cu parinti minorului, am fost dat in judecata . In urma expertizei tehnice, si a cerctariilor efectuate parchetul a stabilit ca vinovat de producerea accidentului a fost gasit vinovat in exclusivitate minorul .Parchetul a trimis aceasta rezolutie atit mie cit si parintilor minorului in cauza ,cu drept de contestatie in 20 de zile .Am uitat sa precizez ca parintii s-au constituit parte civila cerind daune materiale de 20000$ si 50000$daune morale. Ce va urma acum, cele 20 de zile au trecut? Parchetul a concluzionat ca daunele se vor solutiona pe cale civila! Mă poate sfatuii cineva? Vă mulţumesc anticipat.

Pe 12 iulie am citatie la tribunal, a contestat expertiza, i-mi puneau avocat din oficiu, asa ca am angajat eu unul. Astep sa vad ce urmeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil in urma unui accident titica titica Baiatul meu a avut un accident auto cu victima. Nu am ajuns la intelegere cu parintii copilului de 9 ani care circula cu bicicleta . acestia au scos certificat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime myuriel myuriel Buna seara. As dori foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare care ne macina familia . Socrul meu a avut un accident rutier in care a fost ... (vezi toată discuția)
Dosar de cercetare penala titica titica baiatul meu a avut un accident auto , victima fiind un copil de 9 ani cu bicicleta. in urma expertizei pe care au ceruto s-a constatat ca copilul a fost ... (vezi toată discuția)