Buna ziua, matusa mea a fost casatorita 20 de ani legitim cu al doilea sot,mentionez ca nu au construit si cumparat terenuri impreuna.Sotul ei are o fata din prima casatorie, doresc sa stiu daca matusa are drept la casa si pamant.
Matusa dumneavoastra are dreptul la 1/4 din toata averea sotului. In plus, sotul supravietuitor care nu are o alta locuinta proprie, va avea pana la executarea iesirii din indiviziune si in orice caz, cel putin timp de un an de la incetarea din viata a sotului sau
Ce drepturi are???
Buna ziua,
Va rog din suflet sa imi oferiti si mie sfaturile dvs. cu privire la cazul unei prietene. Ea e casatorita de 15 ani cu un barbat care a mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!
ContSters47131
Buna ziua.Va rog din suflet sa ma ajutati.Sunt disperata.Tatal mau este f.grav bolnav(cancer cu metastaze)Traieste in concubinaj cu o persoana de 19 ani care ... (vezi toată discuția)
Cota succesiune
mars_on_line
speta: sotia casatorita cu (sotul care are 2 copii din alta casatorie) .sotul a avut un apartament anterior casatoriei . sotul decedeaza ; ce drepturi are ... (vezi toată discuția)