am doi vecini la tara care se tot cearta pe un lucru banal. unul din ei are animale in curte si datorita mirosului celalalt vecin ii tot reproseaza sa mute grajdiul cu animale mai sus de casa pt ca tot mirosul intra in casa lui (are geamul de la camera care da spre curtea vecinului). este ceva de facut? se poate adresa cuiva?
ms mult. am aflat ca tine animalele exact langa geamul vecinului, dexi are grajd dar nu il foloseste pt animale. intre case exista o distanta de maxim 50 m
vreau sa mentionez ca aflai mai exact ..distanta dintre cele doua case este de aprox 1 m. chiar vecinul a spus ca mai bine isi face zid la casa ca sa nu simta mirosul (cel cu animalele),. cel care sufera din cauza mirosului a facut plangeri la Primarie dar nu s-a rezolvat nimic. cei de la Mediu ii poate ajuta cu ceva? intelesai ca ar vrea sa ajunga si in instanta. pecle amiabila nu se pote ajunge la o ntelegere?
Dispute vecini
Ramona1982
am doi vecini la tara care se tot cearta pe un lucru banal. unul din ei are animale in curte si datorita mirosului celalalt vecin ii tot reproseaza sa mute ... (vezi toată discuția)
Intrebare
adrianady
Locuiesc la sat,la curte,de la geamul casei mele pana la gardul despartitor de proprietatea vecinei mele sunt doar 13 m . ,vecina mea si-a construit un grajd ... (vezi toată discuția)