avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repunerea in drepturi financiare a drepturilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repunerea in drepturi financiare a drepturilor cuvenite si neacordate

Care este legea care prevede repunerea in drepturile financiare cuvenite dar neacordate a cadrelor militare ? Si care sunt perioadele dupa care drepturile cuvenite se pierd ( stian ceva de 3 ani ) ?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Pensionara din anul 2005 - prescriptie drepturi de pensie neacordate integral. ioanasfetcu ioanasfetcu La data pensionarii mele in anul 2005 nu am cunoscut ca activitatea anterioara pe care o desfasurasem in [b]sistemul militar[/b] era incadrata in grupa I de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unor drepturi banesti in urma unei decizii necontestate in termen Geta Ochiana Geta Ochiana Buna seara! ,sunt pensionar militar din anul 2003.Cand am primit decizia de pensionare ,alaturat am primit si o adresa in care se specifica o perioada de 6 ... (vezi toată discuția)
E posibil sa nu i se acorde perioada de preaviz salariatului disponibilizat? merishor merishor Un articol din CCM al unitatii prevede: \"(1)- Concedierea salariaţilor pentru motive neimputabile lor va fi precedată de o perioadă de preaviz de 30 de ... (vezi toată discuția)