Buna ziua!A nevoie de un sfat ptr ca simt ca o iau razna!Sa va explic problema mea.In 2007 am luat un imprumut de nevoi personale fara giranti si fara sa girez cu ceva in valoare de 9200E de la o banca.Mi-am platit ratele corect pana in Aprilie 2009,cand am ramas somer.Am fost la banca am anuntat ca am ramas somer si ca nu mai am de unde da 170e pe luna,dar singurul raspuns pe care l-am primit a fost:nu avem domnule ce sa va facem.Pe perioada somajului am primit 530ron pe luna,bani pe care ii dadeam la banca ca si rata.Bineanteles ca in loc de 170e dadeam 110e lunar.De cand am ramas somer si pana acum am platit lunar cate 110-130e.Din luna Ianuarie si pana luna asta nu am avut bani sa paltesc deloc rata.Luna asta le-am dat 150e si vreau sa le platesc lunar undeva la 100-150e.Problema mea este ca m-a cautat executorul bancii!In prezent sunt tot somer si numai eu stiu cum fac rost de bani.Eu nu detin nici un bun pe numele meu,iar frica mea cea mai mare este sa nu o execute pe maica-mea in locul meu.Se poate sa o execute pe maica-mea in locul meu?Ma puteti ajuta cu un sfat ceva?Va multumesc anticipat ptr raspunsurile si sfaturile date!O zi buna!
executarea priveste, strict, titularul obligatiei de plata. daca o alta persoana a fost consemnata ca si codebitor atunci executarea o poate afecta pe aceasta, daca nu... nu.
Credite in caz de divort
orzi
buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)