avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenintare cu executarea silita.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenintare cu executarea silita.

Buna ziua!A nevoie de un sfat ptr ca simt ca o iau razna!Sa va explic problema mea.In 2007 am luat un imprumut de nevoi personale fara giranti si fara sa girez cu ceva in valoare de 9200E de la o banca.Mi-am platit ratele corect pana in Aprilie 2009,cand am ramas somer.Am fost la banca am anuntat ca am ramas somer si ca nu mai am de unde da 170e pe luna,dar singurul raspuns pe care l-am primit a fost:nu avem domnule ce sa va facem.Pe perioada somajului am primit 530ron pe luna,bani pe care ii dadeam la banca ca si rata.Bineanteles ca in loc de 170e dadeam 110e lunar.De cand am ramas somer si pana acum am platit lunar cate 110-130e.Din luna Ianuarie si pana luna asta nu am avut bani sa paltesc deloc rata.Luna asta le-am dat 150e si vreau sa le platesc lunar undeva la 100-150e.Problema mea este ca m-a cautat executorul bancii!In prezent sunt tot somer si numai eu stiu cum fac rost de bani.Eu nu detin nici un bun pe numele meu,iar frica mea cea mai mare este sa nu o execute pe maica-mea in locul meu.Se poate sa o execute pe maica-mea in locul meu?Ma puteti ajuta cu un sfat ceva?Va multumesc anticipat ptr raspunsurile si sfaturile date!O zi buna!
Cel mai recent răspuns: cosminwon , utilizator 20:21, 3 Iunie 2011
executarea priveste, strict, titularul obligatiei de plata. daca o alta persoana a fost consemnata ca si codebitor atunci executarea o poate afecta pe aceasta, daca nu... nu.
platiti si dvs cat aveti si daca aveti.
bunurile mamei sunt in siguranta , aveti grija insa, sa nu semneze angajamente de plata
nu o sa semneze nimic!nici nu va imaginati cat de mult m-ati ajutat si m-ati linistit! va multumesc din suflet ptr sfaturi si ajutor!O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca incearca sa ma pacaleasca? cosminwon cosminwon Buna seara!Acum cateva luni de zile,am explicat problema mea legata de banca,dar din pacate nu mai pot posta acolo!Astazi am fost chemat la banca,unde mi sa ... (vezi toată discuția)
Termen-act aditional contract credit ContSters168909 ContSters168909 Buna ziua, as dori sa stiu,daca pana la aceasta data nu am primit actul aditional la contractul de credit,pana la ce data sa mai astept? Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita raptor71 raptor71 Am primit o instiintare +somatie de executare silita ptr un contract de credit nevoi personale din 2006 in care sunt codebitor,fosta sotie fiind ... (vezi toată discuția)