avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare persoana din imobil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare persoana din imobil

Buna ziua. Trec direct la subiect.
Eu ii administrez pensia matusii mele care este bolnava psihic(decizia de administrare a pensiei a fost data prin Autoritatea Tutelara).
Ea locuieste cu un barbat de vreo 8 ani. De-a lungul anilor au existat probleme dar in ultima perioada s-au agravat. Sare la bataie de fiecare data cand ii duc medicamentele matusii mele, lasa apa sa curga fara rost, aduce alti barbati in garsoniera in care ei stau(beau,fumeaza- mediu neadecvat pt un bolnav psihic).
Cum pot sa il evacuez din apartament. Si ce acte sau pasi trebuie sa urmez.
Mentionez ca el nu are domiciliul acolo.

Offtopic. Am impresia ca trebuia sa il postez in alta sectiune a forumului. Rog sa fie mutat topicul in sectiunea adecvata daca am gresit. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
vrg, utilizator
Cel mai recent răspuns: xadrianx , utilizator 12:50, 6 Iunie 2011
Trebuie să formulați o acțiune de evacuare a lui din locuință.Dacă ați avea un prieten mai solid l-ați putea scoate cu forța și să schimbați apoi iala. Dacă ulterior face scandal chemați poliția.
Bun. 2 aspecte. Odata cu formularea actiunii de evacuare, trebuie sa depun si copie dupa contractul de casa? iar ulterior o sa imi trebuiasca martori? pt verificarea motivelor enuntate? Sa stiu sa ma gandesc de cine sa ma rog din timp, ca majoritatea le e frica sa depuna marturie impotriva lui. Este tigan..
Am uitat sa mentionez ca matusa mea si cu el au un copil care a fost dat la o familie spre ingrijire iar acum este la un orfelinat, si vine odata sau de 2 ori pe an in vizita aici.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
vrg, utilizator
Trebuie sa precizati calitatea barbatului fata de invalida, daca exista contract de locatiune. Daca nu exista, schimbati iala/sau nu chemati politia si deschideti dosar penal pentru violare de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa fac o intampinare vrg vrg Buna seara. Trec direct la subiect. Am depus sa devin tutorele legal al matusii mele care este bolnava psihic si am castigat. Barbatul care statea cu ea ... (vezi toată discuția)
Fiul isi maltrateaza mama ioanatm ioanatm Buna ziua, Am o intrebare legata de o situatie extrem de delicata. E vorba de o matusa care sta la tara si pe care fiul, alcoolic, o maltrateaza. Este ... (vezi toată discuția)
Institutiile statului lucreaza pentru cetatean? gabriel_br_36 gabriel_br_36 Pb mea este urmatoarea.Locuiesc la bloc la parter .Deasupra mea locuieste o femeie cu grave probleme psihice dovedite si care de doi ani de zile imi face viata ... (vezi toată discuția)