avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiul isi maltrateaza mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiul isi maltrateaza mama

Buna ziua,

Am o intrebare legata de o situatie extrem de delicata. E vorba de o matusa care sta la tara si pe care fiul, alcoolic, o maltrateaza. Este foarte violent verbal si fizic cand bea. Acum doi ani i-a spart arcada dreapta cu un pahar, asta e doar unul din incidentele grave pe care mi l-a povestit matusa mea.
Situatia s-a agravat acum doua saptamani cand varul meu "s-a laudat" unui vecin ca o va omori pe matusa mea in somn cu un cutit.
Matusa mea a mai depus plangeri la politie si tot ea i-a platit amenzile. Amenintarile si certurile dureaza de ani de zile, dar in ultima perioada au degenerat.
Ce se poate face acum astfel incat sa fie inchis varul meu pentru a nu se ajunge la o situatie tragica?
Vreau sa mai mentionez ca nu se in calcul varianta dezalcoolizarii pentru ca exista credinta ca personalul spitalului furnizeaza alcool si astfel nu il va ajuta.

Va multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 17:39, 26 Februarie 2009
Sa ii faca evacuarea din imobil si plingere la parchet pentruu loviri si alte violente.
Este o prostie sa credeti ca personalul spitalului furnizeaza alcool bolnavilor. Poate ca este o metoda, la inceput, pentru a nu deveni agresivi. Unii se manifesta foarte ciudat daca nu primesc macar un paharel de 50 pe zi.
Ideea de a-l interna intr-un spital este foarte buna, dar nu pentru dezalcoolizare, ci pentru boli psihice.
Este posibil dupa dezalcoolizare sa isi aduca aminte "ce bine era inainte" si sa continue cu bautura. Sau chiar prietenii sa-l indemne spre astfel de "ocupatii".
trebuie plangere penala pt lovire...amenintare si proces civil de evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea silita a unuia din parinti Razvan_Paraschiv Razvan_Paraschiv Buna seara. E Vinerea Mare si mi-e si mie greu sa cred ca va scriu urmatoarele: Tatal meu este un alcoolic incurabil si deseori devine agresiv cand bea. De ... (vezi toată discuția)
Custodie copii și partaj bunuri și apartament cornycorny cornycorny Buna seara, sunt căsătorit, am doi copii minori în vârstă de 6 și 8 ani, până anul trecut am locuit la soacră-mea, soția din anul 2012-2014, a plecat ... (vezi toată discuția)
Am un copil de 17 ani si un sot abuziv. cum ar trebui sa procedez? virgiliamihai55 virgiliamihai55 Sunt casatorita de 30 de ani si am impreuna cu sotul meu un copil de 17 ani. Locuim impreuna intr-un apartament pe numele sotului (cumparat de parintii lui). ... (vezi toată discuția)