avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... depunere dosar partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

depunere dosar partaj judiciar

Cate dosare se depun in instanta? Cate unul pentru fiecare parte? Trebuie sa fac copii in tot atatea exemplare cati parati sunt+ instanta?


Cate dosare identice continand copii dupa acte trebuie depuse in instanta?
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
petje, utilizator
Cel mai recent răspuns: vbc , utilizator 11:53, 13 Iulie 2011
Fiti mai concret. Detailati un pic, sa stim despre ce este vorba.
Art. 113 Cod pr. civ. "La cererea de chemare in judecata se vor alatura atatea copii de pe cerere cati parati sunt.
Daca mai multi parati au un singur reprezentant sau daca paratul are mai multe calitati juridice, se va comunica o singura copie de pe actiune si de pe inscrisuri si se va inmana o singura citatie."

Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
Borza, utilizator
atat cererea de chemare in judecata cat si inscrisurile pe care le depuneti trebuie sa fie unul pt instanta de judecata si cate un exemplar pt fiecare parat.
Cine stabileste valoarea masei partajabile la proces: cel care a formulat cererea, instanta, exista o modalitate de calcul in functie de marimea si amplasarea imobilului si terenului aferent, se face expertiza??
bineinteles, se face expertiza pentru a evalua valoarea bunurilor care urmeaza a fi supuse partajului, dupa care instanta hotaraste cum se impart....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate copii se pot atasa unei cereri pt. deschidere actiune judecatoreasca? popescusteli popescusteli va rog sa-mi spune-ti cate copii(minim-maxim)pot sa anexez unei cereri pt.deschiderea unei actiuni judecatoresti sau este obligatoriu sa aduc inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Coindivizari-iesire din indiviziune VOVA1 VOVA1 1. Cererea ce se inainteaza pentru iesirea din indiviziune este o cerere tip sau se poate formula pur si simplu ca o cerere ! 2 . Daca eu , coindivizar , nu ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata  Raicu Raisa Raicu Raisa va rog frumos daca imi puteti spuneti in cate exemplare se depune o cerere de chemare in judecata si care este consecinta faptului ca s-ar depune numai ... (vezi toată discuția)