avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii renuntarea la indemnizatiile CA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

renuntarea la indemnizatiile CA

Buna ziua,

As dori sa va intreb daca membrii CA pot renunta la indemnizatiile neachitate pe parcursul unei perioade mai lungi de timp ( calculate si operate in contabilitate ) si daca se pot diminua si taxele si impozitele datorate la stat, urmand sa se faca declaratii rectificative atat pentru contributiile retinute, declarate si nevirate, cat si pentru impozitul pe profit recalculat ca urmare a acestor modificari ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:40, 4 Iunie 2011
Daca renunta sa ridice banii e vointa respectivilor,banii raman in firma, dar toate impozitele trebuie platite. Ar fi o solutie ca sa se decida de catre adunarea generala sa nu mai fie acordate aceste indemnizatii deloc dar trebuie ca pe langa acesta hotarare sa modificati prin actele constitutive daca sunt articole care fac referire la acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare gresita a deducerii in state de plata denisel denisel Am si eu o mare nelamurire si sper sa ma puteti lamuri dvoastra. Societatea de contabilitate cu care colaboram a facut o greseala in statele de plata ( eu ... (vezi toată discuția)
Tva nedeclarat si nevirat dorusirb dorusirb buna ziua, dintr-o regretabila gresala, neatentie, sau prostie, contabila noastra nu a declarat tva-ul incasat pe bonurile fiscale emise din 2007 si pana in ... (vezi toată discuția)
Contestatie penalizari si majorari de intarziere neacsue neacsue Pe 25.07.2009 am depus in declaratia 100, impozit pe profit de achitat 1833 lei.Mentionez ca la aceasta data aveam platit in plus 14.145 lei . Prin reclaculare ... (vezi toată discuția)