avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat mostenitor

Buna ziua. Va multumesc pentru sfaturile f.utile si de mare ajutor pe care mi le-ati dat. Care sunt actele cu care trebuie sa ma prezint la notar pt> a obtine certificatul de mostenitor? Cam cat sa ma coste actul? Aproximativ... Va multumesc.:help:
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:18, 4 Iunie 2011
dvs vreti sa spuneti ca doriti eliberarea unui certificat de calitate de catre notar. va prezentati cu actele dvs de stare civila precum si cu certificatul de deces al persoanei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în urma decesului tatălui meu am început succesiunea, ... Orban Mircea Orban Mircea Bună ziua, în urma decesului tatălui meu am început succesiunea, fiind 3 surori și mama, pentru certificatul de proprietate primit de la stat în anii 90, ... (vezi toată discuția)
Succesiune pentru o hartie?! cocorul alb cocorul alb Eu am un teren mostenit de la bunica materna pe care am si titlu de proprietate pe numele meu. Pe acest teren a existat o constructie fara autorizatie pe ... (vezi toată discuția)
Mostenire in alta localitate jigan56 jigan56 Am mostenit un apartament in alta localitate decat cea de domociliu. Apartamentul nelocuit al tatalui, care a decedat, iar in ultimii 2 ani a locuit la mine. ... (vezi toată discuția)