avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce drepturi are vaduva de invalid de razboi?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce drepturi are vaduva de invalid de razboi?

bunica mea este vaduva de invalid de razboi gradul 1. bunicul a fost decorat(crucea,serviciul credincios cu spade )ce drepturi i se cuvine in afara de pensia de urmasi pe care o primeste?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 09:44, 5 Iunie 2011
I se cuvine, daca nu s-a recasatorit, jumatate din pensia de veteran si jumatate din nr. biletelor de calatorie gratuite la care ar fi avut dreptul sotul decedat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi ContSters201986 ContSters201986 Bunica mea este sotie de veteran de razboi.Exista o lege din 2004 conform caruia veteranii de razboi trebuie sa primeasca 30000 de lei lunar.Bunica mea a afat ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,as dori sa aflu daca vaduva veteranului de razboi ... Jurcsak Anna Maria Jurcsak Anna Maria Buna seara ,as dori sa aflu daca vaduva veteranului de razboi care a fost si invalid de razboi,daca dupa decesul acestuia vaduva acestuia are drept si de ... (vezi toată discuția)