avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buletinul de identitate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buletinul de identitate

mia expirat b.i. si sunt in Italia,vreau sa merg in Romania in luna august;care este amenda ,sau care este procedura care pot sa o fac in vederea deplasarii?Va multumesc anticipat pentru raspuns.Gabriel.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 14:15, 4 Iunie 2011
mergeti la ambasada sau oficiu consular si obtineti un titlu de calatorie cu care sa veniti in tara (interesati-va telefonic cum puteti obtine acest titlu)
Nu este nici o amenda. Mergeti la Ambasada Romaniei la Roma sau la un consulat si solicitati un titlu de calatorie provizoriu pentru schimbarea cartii de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate irimescuadrian irimescuadrian buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda? [quot] (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)