avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... reziliere contract / datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

reziliere contract / datorii

buna ziua,

ma aflu in urmatoarea situatie:
sunt proprietar intr-un contract de inchiriere. chiriasul nu a mai platit de 4 luni chiria si am decis amandoi sa incheiem contractul, urmand a-mi restitui banii la o data ulterioara.

intrabarea mea este daca semnand contractul de reziliere cu acordul partilor mai pot cere in viitor in instanta plata sumelor restante.

multumesc,
Cosmin
Cel mai recent răspuns: kozmo , utilizator 18:23, 4 Iunie 2011
Pai acordul partilor presupune un .... acord care daca ulterior va fi incalcat, cel care se considera prejudiciat va putea merge in instanta.
Incheiati un act aditional la contractul de imprumut iar in clauzele contractuale sa prevedeti rezilierea contractului si restituirea sumei de bani datorata pana la o anumita data. In cazul in care aceasta clauza nu se va respecta, il puteti actiona in instanta fara nicio problema. Mult succes.
va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere.razgandirea chiriasului. qcond qcond Sunt locatorul, am incheiat un contract de inchiriere cu locatarul pe o perioada determinata, am primit de la acesta un avans, iar dupa cateva zile, ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract de inchiriere ContSters62729 ContSters62729 Am facut un contract de inchiriere al unui spatiu comercial pe o perioada de 3 ani. Acum chiriasul a dorit o chirie mai mica (criza),iar eu m-am folosit de ... (vezi toată discuția)