avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada de somaj

BUNA ZIUA,AM LUCRAT INTR-O INTREPRINDERE 25 ANI ,DUPA CARE AM FOST IN SOMAJ 12 LUNI.DACA MA ANGAJEZ PE PERIOADA DE 1 -2 ANI CAT TIMP BENEFICIEZ DE SOMAJ? MULTUMESC ANTICIPAT DE RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:20, 4 Iunie 2011
Daca veti avea 12 luni cotizate la somaj veti beneficia iar de 12 luni de indemnizatie de somaj (deoarece aveti peste 10 ani de cotizare la somaj).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar somaj - ctr pe perioada determinata ContSters159916 ContSters159916 BUNA ZIUA, Daca am avut vekime mai mult de un an, si ultimul contract a fost pe perioada de o luna, beneficiez de somaj? Multumesc. (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj ? avoovi avoovi Buna ziua Ma confrunt cu o situatie deosebita. Doresc sa plec de la actualul loc de munca in care nu ma mai regasesc si o pot face doar prin demisie. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj gagea valentin gagea valentin daca nu pot aduce anexele 26 pe ultimi 5ani pt ca firmle la care am lucrat ori sau desfintat ori pur si simplu nu mai exista care este perioada de care ... (vezi toată discuția)