avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii superioare sau studii superioare de scurta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii superioare sau studii superioare de scurta durata

Am un candidat la concurs care a terminat studiile superioare cu durata de 3 ani. Pe ce post poate fi incadrat? S sau SSD. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:03, 23 Iulie 2008
Da. candidatul a terminat in vara lui 2008.
Multumesc de ajutor
Pana la aparitia actelor normative care sa lamureasca aceste aspecte, eu nu vad ce ma impiedica sa angajez pe cineva pe postul vacant chiar daca am dubii in ce priveste durata studiilor. Am angajat pe un post care necesita studii superioare o persoana cu studii medii, cu salariu de studii superioare, si a facut fata sarcinilor de serviciu.
Este adevarat ca depinde si despre ce post e vorba. Nu pot sa angajez pe post de inginer agronom un tehnician dentar.
Pana se hotarasc legiuitorii nostri ne descurcam cum putem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Studii de scurta sau de lunga durata SORBAN ERZSEBET SORBAN ERZSEBET Cu data de 29.11.2004 am primit diploma de absolvire pe baza promovarii examenului de absolvire din sesiunea iunie 2003 pentru durata studiilor de 4 ani in ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent al ciclului i bologna alice0210 alice0210 Buna ziua! Sunt absolventa a ciclului I Bologna ( facultatea de psihologie-pedagogie, specialitatea pedagogie avand la la baza liceul pedagogic) si as dori ... (vezi toată discuția)