avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... coleg disperat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

coleg disperat

Buna seara,in urma cu 3 ani sotia unui coleg a fost plecata sa munceasca in Spania unde a reusit sa faca un imprumut de nevoi personale ,imprumut de care sotul ei nu stia,sotia a venit de un an in tara,iar luna trecuta au primit somatie acasa . Ce poate face acest coleg disperat ptr a nu pierde apartamentul in care locueste cu sotia sa Cu multumiri
Nu cred ca poate face altceva decat sa gaseasca o solutie pentru a achita acel credit cu toate accesoriile sale.
partaj voluntar..daca acest credit nu-i ipotecar [editat]
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2011
ContSters20980, utilizator
Buna seara,puteti sa-mi ziceti ce inseamna partaj voluntar,sunt casatoriti si au un apartament impreuna,cand sotia a facut imprumutul nu a girat cu nimic dar nici acum nu au bani sa achite datoria si dobanda plus penalizarile aferente,colegul este disperat sa nu-si piarda apartamentul,credeti ca exista o cale de a scapa de acest cosmar,ar divorta dar se gandeste ca vdeja e prea tarziu,nu vrea sa ramana fara un acoperis deasupra capului,ce credeti ca e de facut,Cu multumiri
Creditul trebuie platit.
Ca sa nu poata fi executat apartamentul ar trebui facut un
partaj intre soti.
Pentru a nu pierde apartamentul prin executare silita trebuie ca debitoarea sa-si piarda dreptul de proprietate asupra acestuia. Fie printr-un partaj, fie printr-o vanzare.

Alte discuții în legătură

Partaj obligatii contractate in timpul casatoriei karmelika karmelika Buna seara! A intalnit cineva cazuri de partajare a obligatiilor contractate de soti in timpul casatoriei? Dupa divort, sotia a deschis o actiune de partaj ... (vezi toată discuția)
Partaj inainte de divort elnyy elnyy Sotul meu a facut o delapidare de 30.000 lei si un imprumut f mare la o banca , folosindu-se de semnatura mea, falsificand-o. As dori sa fac partajul ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri intre soti, in timpul casatoriei Manuela Bernat Manuela Bernat Stimati colegi Ma confrunt cu o speta mai interesanta, coraborata cu cateva acte bruste de donatie intre soti ... si doresc sa sugerez urmatoarea tema in ... (vezi toată discuția)