avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru cresterea copilului

Va rog daca puteti sa-mi dati si mie un raspuns la urmatoarea intrebare.

Sunt asociat, administrator si salariat la o propria societate, pot sa intru in concediu pentru cresterea copilului (am stagiu ca salariat) dar sa raman si asociat si administrator in continuare?

Cel mai recent răspuns: Andrei Vero , utilizator 08:50, 6 Iunie 2011
Puteti ramine asociat dar nu administrator sau salariat, deoarece indemnizatia de cresterea copilului reprezinta un venit de inlocuirte a oricaror venituri de natura profesionala
Multumesc pentru raspuns, dar va rog sa-mi indicati baza legala;
A fi administrator nu inseamna ca obtin venituri pentru mine ca administrator, veniturile obtinute sunt ale societatii pe care o administrez.

Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil concomitent cu administrare firma danapetcu danapetcu Buna seara! Sunt asociat si salariat intr-o firma, asociat si administrator in alta firma, asociat unic si administrator in alta firma. Va rog frumos sa-mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil vs asociat si administrator srl octaviantamas octaviantamas Buna ziua, Sotia tocmai termina concediul medical pre si post natal. Pot sa intru eu in concediu de crestere copil daca sunt si asociat si administrator la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil si statutul de asociat unic/administrator DanielaMocanu83 DanielaMocanu83 Buna ziua. Ma aflu in concediu prenatal urmand ca in octombrie 2016 sa intru in CCC. Intrebarea este urmatoare: daca infiintez, pana la intrarea in CCC, un ... (vezi toată discuția)