avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil concomitent cu administrare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil concomitent cu administrare firma

Buna seara!
Sunt asociat si salariat intr-o firma, asociat si administrator in alta firma, asociat unic si administrator in alta firma. Va rog frumos sa-mi spuneti, daca pot beneficia de concediu pentru crestere si ingrijire copil pana la 2 ani si sa raman asociat si administrator in continuare. Va multumesc mult, o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:39, 15 Iunie 2011
Puteti beneficia de indemnizatie numai daca nu realizati alte venituri de natura profesionala, cai indemnizatia reprezinta un venity de inlocuire, deci puteti ramine asociat dar fara a face acte ca adimistrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului Andrei Vero Andrei Vero Va rog daca puteti sa-mi dati si mie un raspuns la urmatoarea intrebare. Sunt asociat, administrator si salariat la o propria societate, pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil asociat unic administrator loryalexandra loryalexandra Buna seara, am un birou de asigurari, sunt asociat unic. Daca raman insarcinata pot sa beneficiez de indemnizatia crestere copil si sa continui activitatea la ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate concediu crestere copil cu functiile de asociat unic si administrator? ysza_00 ysza_00 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie- de pe data de 8 august 2011 sunt in somaj pana in aprilie 2012. In luna noiembrie ... (vezi toată discuția)