buna seara !
sint in proces cu asociatia de proprietari si, printre altele, am cerut instantei ca presedintele asociatiei sa restituie asociatiei salariul si impozitele aferente acestuia (CAS, CASS, impozit, somaj, etc, platite de salariat si de asociatie) platite pentru salariul net incasat pentru perioada de cind nu mai avea dreptul sa detina functia de presedinte.
acesta a vindut apartamentul inca din august 2010 si abia dupa ce s-a mutat din bloc, la inceputul lunii decembrie, am facut sapaturi asupra acestui aspect, aflind data vinzarii apartamentului. acest individ, abia dupa ce a fost luat la rost la sedinta adunarii generale din aprilie, a recunoscut ca a vindut apartamentul. culmea este ca adunarea generala reconvocata a decis ca acesta sa-si mentina mandatul pina la sfirsitul anului.
zilele acestea am intrat in posesia unui raspuns de la primaria de sector prin care aceasta a impus asociatiei ca sa purdeada la alegerea unui alt presedinte, insa de o saptamina acest individ nu a publicat inca procesul verbal semnat cu reprezentantii primariei in urma controlului efectuat
cit ar trebui sa platesc taxa de timbru pentru restituirea sumei totale de 35.000 lei ?
va multumesc anticipat
Proces castigat.
Vasy52
Buna ziua. Am cistigat un proces impotriva asociatiei de proprietari. Speta fiind anulare P.V. adunare generala din 2013, primul capat al cererii. Al doilea ... (vezi toată discuția)