avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe cont
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe cont

cumnata mea a vandut acum 6-7 ani un teren care inainte de 89 a mai fost vandut de bunica ei cu chitanta de mana,bineinteles pagubitul(cel de-al doilea cumparator)a dato in judecata si a castigat,bineinteles ca i s-au blocat conturile si s-a pus poprire pe sume,in urma hotararii judecatoresti cumnata mea a platit toata suma datorata si catre cumparator si catre executorul judecatoresc,urmand ca banca sa-i ridice poprirea,ceea ce nu s-a intamplat,un anume domn director tot o amana ca joi,ca pe 20....a facut tot felul de sesizari la care i s-au dat raspunsuri evazive si incerte,mai mult de atat i se rade in nas,as vrea sa stiu care ar fi pasii de urmat ca sa isi rezolve situatia?
Cel mai recent răspuns: toma.a , utilizator 10:44, 7 Iunie 2011
Actiune in instanta!
B-)
Sau plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva directorului bancii!
Mergeti la executor si cereti extras de plati efectuate cu solicitarea de a sista poprirea. N-aveti treaba cu directorul bancii. In cel mai ideal caz, dati in judecata banca pentru abuz.
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2011
xadrianx, utilizator
Abuzul este savarsit de executor, daca a incasat intreaga creanta plus cheltuielile de executare. Banca nu poate ridica poprirea fara adresa de sistare din partea executorului.
da,a incasat toate creeantele plus comisionul ei ,mi se parea normal sa o anunte ce trebuie facut si sa ii dea hartiile necesare, ceea ce nu s-a intamplat,multumesc pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont bancar Kim22 Kim22 Buna ziua, Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri concrete: -am poprire pe salariu din septembrie 2012( 30%) pentru o casa scoasa la ... (vezi toată discuția)
Executare silita NicolaeB24 NicolaeB24 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: In ideea de a ajuta un \"prieten X\" am contractat un credit pentru nevoi personale de la o banca garantat cu ... (vezi toată discuția)
Amanarea popririi pe salariu inaintea executarii silite Dal99 Dal99 Am achizitionat un apartament cu credit imobiliar in anul 2008. Din anul 2011 nu am mai reusit sa achit ratele la banca, m-am mutat din acel apartament, iar in ... (vezi toată discuția)