acum 7-8 ani am furat dintr-un hypermarket niste prod.insa la iesire am fost prinsa si produsele au fost returnate insa am fost dusa la sectie (eram minora).
acum un an am furat din locuinta unei vecine care imi daduse o cheie in caz de urgenta,si am luat bijuterii si bani.
bijuteriile le.am amanetat.
acum dupa aproape un an am recunoscut fapta si mi sa spus ca fiind la prima abatere voi primi maxim o amenda (am si un bebelus de 9 luni).
insa aseara ma sunat vecina si ma anuntat ca cei de la amanet se fac ca nu gasesc documentele care atesta ca le.am depus acolo,va trebui sa merg la detectorul de minciuni insa mia mai spus ca pers.de la sectie care se ocupa de cazul ei ia spus ca am o amenda penala de acum 3 ani si jumatate si lucrurile se complica.
cum se poate intampla sa am aceasta amenda fara sa stiu dupa o perioada atat de lunga , se ia in calcul ca atunci eram minora?
ce consecinte reale sunt avand in vedere ca am un copil mic.
precizez ca personei de la caree am furat i.am spus ca ii voi da o suma lunara de bani pana acoperim prejudiciul,va rog sa imi raspundeti urgent,sunt disperata.
este nevoie de un aocat,astept un raspuns cat mai urgent.
Urgent va trebuie sa va reprezinte un avocat in faza de urmarire penala. In functie de probe va mai puteti salva sa nu fiti trimisa in judecata.
Succes!
Da,este indicat sa va angajati avocat intrucat daca aveti o atitudine procesuala necorespunzatoare puteti fi condamnata cu executare.Din cate spuneti, avocatul trebuie sa verifice ce fel de amenda v-a fost aplicata.
Daca alegeti calea cea buna puteti primi o pedeapsa cu suspendare.
Am fost furata
marryy_lm
am lasat unei familii vecine cheia de la casa sa mai ude florile. nepoata lor in virsta de 14 1/2 ani a intrat cu chei in casa si a furat toate bijuteriile din ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket
unnamed
am fost prins in carrefour impreuna cu un complice dupa ce am furat bunuri in valoare de 440 lei (eu 360 ron , complicele 80 roni) ,, am fost dusi la camera de ... (vezi toată discuția)