Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, in care toti suntem membrii ai asociatiei de proprietari. O persoana bloc strange semnaturi pe "vorbe si promisiuni" ca o firma este interesata sa mansardeze blocul in schimbul unor lucrari de izolare temica. Nu toti suntem de acord, in special ca cei intreba-ti si care au semnat nu sunt in cunostiinta cu toate consecintele legale care decurg din acest gest.
Am studiat Constitutia Romaniei, Legea locuintei 144/1996 completata Legea Asociatiei de proprietari 230 / 2007, Decizia Curtii Constitutionale nr 1068 / 20.11.2007 referitoare la motivarea art 39 si 42 din Legea 230 / 2007 si Legea 170 / 21.07.2010 pentru art 45 din Legea cadastrului si am unele nelamuriri privind asigurarea dreptul de proprietate a fiecarui colocatar asupra partilor comune. Doresc sa imi raspundeti si sa fac cunoscut si celorlalti colocatari care sunt prevederile legale ce reglementeaza o astfel de actiune cu mentinerea dreptului de proprietate a fiecaruia, avand in vedere ca in actul de vanzare cumparare este mentionat si suprafata de terenul in indiviza aferenta suprafetei construite a blocului.
Multumesc, dar doresc un raspuns clar acum.
Daca stii cand s-a discutat, te rog sa imi scrii pentru ca timpul ma preseaza.
O zi buna si astept informatia dorita
Subiectul prezentat in evenimentul zilei este din 2007, iar eu fac referire la Legea 170 din 21.07.2010 in care se prevad unele aspecte ce nu sunt abordate in 2007