Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, in care toti suntem membrii ai asociatiei de proprietari. O persoana din bloc strange semnaturi pe "vorbe si promisiuni" ca o firma este interesata sa mansardeze blocul in schimbul unor lucrari de izolare temica. Nu toti suntem de acord, in special ca cei intreba-ti si care au semnat nu sunt in cunostiinta de cauza cu toate consecintele legale care decurg din acest gest.
Am studiat Constitutia Romaniei, Legea locuintei 144/1996 completata Legea Asociatiei de proprietari 230 / 2007, Decizia Curtii Constitutionale nr 1068 / 20.11.2007 referitoare la motivarea art 39 si 42 din Legea 230 / 2007 si Legea 170 / 21.07.2010 pentru art 45 din Legea cadastrului si am unele nelamuriri privind asigurarea dreptul de proprietate a fiecarui colocatar asupra partilor comune. Doresc sa imi raspundeti si sa fac cunoscut si celorlalti colocatari care sunt prevederile legale ce reglementeaza o astfel de actiune cu mentinerea dreptului de proprietate a fiecaruia, avand in vedere ca in actul de vanzare cumparare este mentionat si suprafata de terenul in indiviza aferenta suprafetei construite a blocului.
respectiva firma va face lucrarile de izolare, iar in schimb dvs ii veti ceda o cota parte indiviza din partile comune ale blocului.
pentru aceasta operatiune este nevoie de acordul tuturor colocatarilor.
Vedeti intai ce au patit altii cu mansardarea , mizerie , zgomot , firme neserioase care nu au mai facut termoizolarea sau au facut-o de mantuiala , sau au dat faliment si nu au mai avut pe cine sa traga la raspundere . Blocul a fost proiectat pt.un anumit nr.de etaje , cine va garanteaza ca nu are de suferit structura de rezistenta daca mai adaugati un etaj ?
Mansardarea blocului
gm_mg
Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, in care toti suntem membrii ai asociatiei de proprietari. O persoana bloc strange semnaturi pe \"vorbe si promisiuni\" ca o ... (vezi toată discuția)