avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARNETE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARNETE DE MUNCA

O mama are indemnizatie pentru cresterea copilului. Cele 12 luni inainte de nasterea copilului a beneficiat de ajutor de somaj si carnetul de munca este la A.J.O.F.M. Este un zvon ca trebuie sa ridice carnetul de munca de la agentia sus-mentionata, este adevarat? Daca da, ce trebuie sa faca apoi cu el, cine trece perioada de indemnizatie ca si vechime pe carnet sau ce altceva trebuie facut. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:11, 6 Iunie 2011
carnetul de munca se ridica de la AJIFM in baza unei cereri si se pastreaza de catre titular. mentiunile cu privire la indemnizatie, vechime in munca se comunica la ITM de catre AJOFM.
Nu mai are nicio tangenta ITM-ul, dupa 01.01.2011 nu se mai fac inregistrari in carnetul de munca.
A.J.P.S. ii va elibera o adeverinta pentru perioada in care a fost in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post anyana3 anyana3 buna ziua, In momentul in care se restructuraza un post din motive financiare, mai trebuie depusa de angajator o instiintare (adeverinta) la somaj si/sau ITM, ... (vezi toată discuția)
Completari carnet de munca claudiav72 claudiav72 Am fost angajata cu contract de munca la un singur angajator timp de cca 20 ani. La 10 iulie 2009 am nascut o fetita. Am avut concediu pre si post natal (2ani ... (vezi toată discuția)
Retineer carnet de munca av_emy av_emy buna seara! este legal ca agentia de somaj sa retina un carnet de munca pana la aducerea unei adeverinte de stagiu de cotizare de la toate locurile de munca? ... (vezi toată discuția)