avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu maternitate

Buna ziua,

Am o intrebare legata de concediul de maternitate, Sotia mea a iesit din concediul de maternitate dupa o perioada de 2 ani in luna aprilie si a revenit la vechiul loc de munca, de curand am aflat ca este din nou insarcinata, intrebarea noastra este daca va putea beneficia din nou de indemnizatie din partea statului, exista o perioada minima de lucru dupa revenirea din concediu sau nu este cazul.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:21, 6 Iunie 2011
Da, va putea beneficia in aceleasi conditii ca si pentru primul copil ... cu specificatia ca, in calcul celorv12 luni va intra si perioada in care a beneficiat de concediu si indemnizatie lunara pentru cresterea copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)
Calculul celor 12 luni muncite necesare pentru indemnizatie crestere copil ruxandy ruxandy Buna ziua, Sotia mea este insarcinata in 3 saptamani si ar urma sa nasca pe la inceputul lunii aprilie 2016. Ea lucreaza din data de 4 mai 2015, ceea ce ar ... (vezi toată discuția)
Postnatal valentin2805 valentin2805 salut, sunt vali si voi fi curand tatic ,am si eu doua intrebari: 1-sotia nu mai lucreza monentan si trbuie sa nasca in luna mai ( este in luna 7 ) cum pot ... (vezi toată discuția)