avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare concedii medicale si indemnizatii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare concedii medicale si indemnizatii

Sunt o unitate bugetara si ma confrunt cu urmatoarea problema: in urma unui control de audit am fost sesizata ca nu am depus cerere de recuperare a sumelor de concedii medicale aferente lunilor aprilie-octombrie 2010 conform OUG 36/ APRILIE 2010. In ce conditii as putea sa ma adresez Casei de Asig. de Sanatate si sa mai solicit acest lucru acum ?
A expirat termenul in care puteati sa cereti restituirea sumelor-90 zile.
In consecinta chiar daca depuneti dosarul pentru recuperearea sumelor nu va fi aprobat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare certificat medical pentru maternitate andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Pe viitor ma voi confrunta cu urmatoarea situatie: in cazul in care sunt singura contabila din firma si viitoare mamica in acelasi timp, si trebuie sa ma ocup ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume de la fnuass Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Care este data maxima in care pot depune la Casa de Sanatate dosarul pentru recuperearea sumelor de la FNUASS pentru concediile medicale aferente ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume de la fnuass - oug nr. 36/2010 tamina tamina Buna ziua, dragi colegi de forum.. Va prezint adresa pe care am trimis-o CNAS privind termenul de prescriptie al indemnizatiilor platite de angajator si ... (vezi toată discuția)