avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata in ARMATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata in ARMATA

Buna ziua ! Sunt subofiter in Jandarmerie. Am o nelamurire privind urmarile unui eventual concediu fara plata .Intrebarea ar fi urmatoarea : practic ce se va face cu mine dupa finalizarea acestui concediu , tinand cont de Legea nr. 53/2011, pentru modificarea si completarea Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare , art 14 . care prevede urmatoarele : La incetarea concediului fara plata, institutia are obligatia de a numi cadrul militar pe o functie vacanta sau sa il puna la dispozitie in vederea incadrarii." ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 19 Iunie 2011
Practic, veti fi pus la dispozitie, din lipsa de functii vacante.
:sorry:

Sunt doua optiuni :
- fie va va numi cadrul militar pe o functie vacanta
- fie veti fi pus la dispozitie in vedere incadrarii pe un nou post sau poate disponibilizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fãrã platã Dana Dav Dana Dav Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți privind următorul aspect: sunt cadru militar (subofițer) și vreau să știu dacă pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata cadre militare vladia vladia Buna seara, as avea si eu o nelamurire in legatura cu noul statut al cardelor militare ,publicat in monitorul oficial in 26 aprilie 2011.Care ar fi alte ... (vezi toată discuția)
Disponibilizarea din m.a.i. no_payn no_payn Buna ziua, Va trimit acest caz in speranta primirii unui raspuns si eventual suport juridic. in data de 15.09.2011 am fost trecut in rezerva in urma ... (vezi toată discuția)