avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Proces corect - cum sa procedez in recurs?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Proces corect - cum sa procedez in recurs?

Am castigat un proces cu Casa de Pensii, dar au facut recurs. E vorba de o indexare care trebuia data in dec. 1992, dar s-a dat in feb. 1993 pe o rubrica separata si impreuna cu alte drepturi ,si CJP nu vrea sa recunoasca acest fapt, sustine ca nu corespund statele de plata cu cartea de munca. Instanta a spus ca nu se pot face corectari statelor de plata dupa 3 luni. Corectarea s-a facut prin adeverinta. Ei nu recunosc nici adeverinta. E cineva nebun sa modifice un stat de plata dupa 3 luni? E vorba de anul 1992 si 1993. Ar insemna sa se produca un fals, si ar intra sub incidenta Codului Penal. Cum sa procedez la recurs ?
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 21:53, 6 Iunie 2011
Angajati un avocat specializat pe Dreptul Muncii,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii neplatite.raspuns itm madylumy madylumy Buna ziua, va prezint in cele ce urmeaza o situatie care m-a lasat fara replica si pentru care rog specialistii in domeniu sa imi dea o mana de ajutor cum se ... (vezi toată discuția)
Recurs in anulare respins printr-o `gafa` majora in motivare emilia-elena emilia-elena . Am avut un process - contestatie decizie de pensionare - pentru neacordarea drepturilor ce decurg din grupa a II-a de munca . ... (vezi toată discuția)
Facutatea de subingineri a2a facultate? flavius14 flavius14 Am absolvit facutate de subingineri cursuri serale(4ani) in anul1993(1989-1993) si am dat si am intrat ,am ajuns in anul 3 facutate de ingineri(alta ... (vezi toată discuția)