avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare doua locuri de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare doua locuri de munca

Buna ziua,

As vrea sa lucrez part time la doua locuri de munca diferite. La unul din cele doua locuri ar trebui sa lucre 6h/zi, la celalalt 4h/zi. Pot face acest lucru? Ce actre ar trebui sa prezint la angajare? Este nevoie de o adeverinta de la unul din locurile de munca in care se specifica faptul ca lucrez si in alta parte?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:38, 6 Iunie 2011
Actele necesare la incheierea contractului individual de munca
- Buletin ( carte ) de identitate;
- Actele de studii, calificare ( certificate, diplome, atestate ) privind existenta studiilor si calificarii necesare pentru exercitarea viitoarelor obligatii de serviciu;
- certificat medical;
- eventual carnetul de munca;
- copie certificat casatorie;
- copie certificat de nastere.
Multumesc.
Daca doresc sa lucrez la doua locuri de munca, ambele part time dar unul cu 6h/zi altul cu 4h/zi. Este legal? ce act aditional ar trebui dus in aceasta situatie?
Da, este legal si nu este nevoie de niciun act aditional ... la cele doua locuri de munca se va incheia cate un c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca semnat pentru 6h; angajatorul a declarat 4h mihene mihene Buna seara. Situatie: Angajat cu, contract determinat oct 2014 norma de 4h/zi. In apr 2015 se mareste norma la 6h/zi, se mareste salariul cf normei de lucru ... (vezi toată discuția)
Calificarea la locul de munca aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, in societatea in care lucrez avem cativa angajati care figureaza in CIM ca sunt calificati intr-o anumita meserie.Contractul a fost facut si ... (vezi toată discuția)
Intrebare - retinere diplome in original in vederea angajarii marya24 marya24 Buna! Sunt Maria si am o problema. Am calificare de coafeza, dar nu am experienta; mi-am gasit un loc de munca la un salon unde ma primeste sa invat, sa fac ... (vezi toată discuția)