avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Imi pot recupera taxa auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Imi pot recupera taxa auto?

Pe 16 dec. 2008 mi-am cuparat un autovehicol de la vecinii nostri bulgari. Pe data de 15 noiembrie 2010 am inmatriculat-o in romania, unde am fost obligat sa platesc taxa auto si bineinteles si impozitul de la data achizitionarii autovehicolului. Mai imi pot recupera taxa auto ? Si daca da in ce mod .
Cel mai recent răspuns: cristilaur , utilizator 20:13, 6 Iunie 2011
dupa mediatizatul proces de la tribunalul sibiu a inceput un val de admitere a cererilor de chemare in judecata avand ca obiect restituirea taxei de poluare.
deci teoretic da.
Cunoasteti un avocat care se ocupa de recuperare taxei auto in Constanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)