avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imi poate lua copilul daca divortez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imi poate lua copilul daca divortez?

Buna seara
am si eu o mare problema si nu pot sa apelez la nimeni deocamdata...Sunt casatorita de 3 ani si 3 luni ..avem o fetita de 1 an si 10 luni ...dupa casaorie voata noastra sa schimbat f mult ...ne-am mutat la tara si incet incet am ajuns sa fim 2 straini el pleaca dim si vine seara tarziu ...sunt zile in care nici o vede pe cea mic...ca cuplu numai existam nu e decat munca eu pt el sunt o sclava sa fac mancare curat copil curte si tot asa...fetita este crecuta doar de mine fara nici un ajutor moral...este un copil mai sensibil si a fost in nenumarate randuri bolnava si eu am foat non-stop cu ea...la 3-4 luni mai infulec si cate o bataie sa nu uit cine este cocosul in casa...chiar bataia din asta seara ma determinat sa va scriu ...a fost una crancena cu semne si taraturi pe jos...nu am scos nici un certificat medicol legal dar ma gdesc f serios sa o fac de aceasta data...Vreau sa divortez dar imi este teama sa nu imi ia copilul...mama sotului are multe rel la avocati de renume ...la politie...sotul este singur la parinti deci prin urmare cea mica este singura nepoata....Eu am un job platit bine pe care ar trebui sa il reiau in 2 luni cand va face fetita 2 ani...parinti mei sunt la 400 km distanta si sunt singura ...nu stiu incotro sa o iau si cel mai tare imi este teama sa nu imi ia copilul as fi un om mort fara ea...mi-o poate lua? ...va multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Vasile Mihaela , Consilier juridic 13:52, 7 Iunie 2011
Ma poate acuza de parasirea domiciliului? M-am gandit de nenumarate randuri sa plec la parinti impreuna cu fetita ...macat pt o perioada pana lucrurile se vor mai aseza...si sa pot incepe toate demersurile...multumesc pt raspunsuri!
Nu poate invoca parasirea domiciliului daca aceasta s-a produs ca urmare a violentelor indreptate impotriva dumneavoastra, de aceea va sfatuiesc sa depuneti plangere si sa scoateti un certificat medico-legal care sa va sustina acuzatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
O relatie ce nu ati mai intalnit! crinanicola crinanicola Buna ziua, ma numesc Drumasu Crina am 21 de ani si am trait o experienta ingrozitoare alaturi de un baiat de 25 de ani timp de 3 ani in urma careia am o fetita ... (vezi toată discuția)