avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... curge apa de la vecinul de sus!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

curge apa de la vecinul de sus!!

am o limita, vorba buna nu a folosit!!
acesta, de mult timp, CRED CA PUR SI SIMPLU NU VREA sa-si rezolva problema.
catre cine trebuie facuta o plangere referitoare la nesimtirea veciunului?
exista cumva un model (nu stiu, ceva tipizat) pentru astfel de plangeri?
multumesc anticipat!
o zi buna!
gabriel
Cel mai recent răspuns: stanciu4444 , utilizator 12:12, 7 Octombrie 2019
Catre asociatia de proprietari, administratorul are menirea si obligatia legala sa intervina.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Părerea mea este ca Putin o sa ii pese vecinului Dvs de administrator! Sfatul meu sincer este sa ii faceți o plângere penală pentru distrugere la poliție si va asigur eu ca atunci când o sa fie citat pentru audieri o sa își schimbe poziția fata de aceasta problema!
B-)
Succes!!!
Părerea mea este ca Putin o sa ii pese vecinului Dvs de administrator!

De acord. Si atunci de ce mai platim administratorul (cu atestat bineinteles)? Mai avem nevoie de asociatie daca tot singuri ne rezolvam problemele?
mergeti jos si opriti apa:P
Nu intra in atributiile administratorului acest lucru. Poate sa incerce sa vorbeasca cu vecinul dvs doar ca un vecin bun. Ascultati sfatul d-lui Mihai Grigore.

Ar fi utila o asigurare. Astfel, in cazul solicitarii de despagubiri dvs v-ati primi banii de la asigurator si acesta s-ar "lupta" cu vecinul in instanta.

Alte discuții în legătură

Am probleme cu vecinul de deasupra mirelvv mirelvv Vecinul de bloc de deasupra are sifonul de la baie defect si imi inunda tavanul. Am discutat cu el si i-am spus ca platesc eu reparatia, numai sa permita ... (vezi toată discuția)
Stricaciuni provocate de instalatia mea la vecinul de jos Ioan-Pavel Ioan-Pavel La începutul lunii Ianuarie a.c., în bucătărie, îmbinarea dintre țeava de apă caldă și apometru s-a slăbit și presupun că a picurat ... (vezi toată discuția)
Defectiuni alexpato1 alexpato1 am o problema cu vecinul de sus eu stau la parter.scurgerea lui din baie de la chiuveta si vana trece pe la mine pri apartament sus pe langa tavan si de cate ... (vezi toată discuția)