avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Autoturism in leasing, defect
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Autoturism in leasing, defect

la 30 mii km, autoturismul are urmatoarele simptome:
- rulez cu 50-60 km/h; in frina de motor se produc smucituri (2-3);
- teava de esapament, neagra;
- consuma ulei.
se poate face o expertiza si daca da, unde;
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Vasile , Mediator 07:47, 9 Iunie 2011
Vanzatorul raspunde de viciile ascunse ale autoturismului. Puteti sa-l actionati in judecata pe vanzator unde sa va aratati nemultumirea si, veti solicita o expertiza judiciara tehnica-auto...Succes.
Daca mai este in garantie, va adresati service-ului autorizat al reprezentantei auto respective. Daca e o problema care tine de garantie, se va rezolva gratuit. Daca e o problema ce tine de uzura, folosinta etc. veti plati dvs. si atunci, daca veti considera ca trebuie sa fie producatorul responsabil, il dati in judecata si solicitati expertiza.
Am trecut prin doua expertize. Va sfatuiesc sa aduceti un expert din alt judet, este obligatoriu.Mult succes ! Si nu mai stati pe ganduri ca trece timpul
Sunteti incepator? poate sa consume ulei din cauza faptului ca inca e noua,sau din cauza uleiului(nu e de calitate),teava de esapament e normal sa fie neagra,iar cu "smuciturile"alea,e posibil sa fie de la felul in care schimbati treptele...
oricum,daca nu astea sunt cauzele,contactati dealer-ul, iar ei se vor ocupa de masina ,fara nici o cheltuiala din partea dumneavoastra !
;)
Orice producator acorda garantia mecanica pentru min. 50. 000 Km sau 3 ani!
Informatiile dvs. sunt irelevante:
- rulati cu viteza mica, apar smuncituri: nu cumva rulati cu vit. I-a (scuze nu vreau sa fiu acid)
- consuma ulei? cand ati obs. ?..daca rulati cu vit. mica si turati motorul, logic se consuma ulei !!
- ce intelegeti prin frana de motor ? Daca schimbati viteza din a IV-a in a II-a, este logic sa apara smuncituri.

Daca nu va aflati in nici o situatie sus prezentata, mergeti la service.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina bmw -scurgere de ulei prosecuter_badboy prosecuter_badboy am un bmw seria 5 din 2007 nou nout...asa pretind cei de la bmw...consuma ulei aproape la fiecare 2 3 luni trebuie mers si schimbat....in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)