avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce pot face daca am preluat o gestiune , iar la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce pot face daca am preluat o gestiune , iar la plecare angajatorul nu vrea sa facem inventarul?

Buna ziua,

M-am angajat la o firma pe post de gestionar unde am preluat prin inventar gestiunea. Dupa o saptamana am anuntat firma ca dupa perioada de proba nu vreau sa mai lucrez la ei.Acum la plecare nu si-au gasit om pentru preluarea gestiunii. Si ei nu vreau sa facem inventar.Ce pot face eu in aceste conditii. E posibil daca plec fara inventar sa ma scoata minus. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 10:09, 22 Iulie 2008
Conform art.31(4.1-introdus prin Legea nr.371/2005) din Codul muncii " pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta numai printr-o notificare scrisa, la initiativa oricareia din parti."
Deci, dvs.faceti scris notificarea ca vreti sa incetati contractul individual de munca, inregistrati-o la firma si luati nr. de inregistrare si apoi angajatorul este obligat sa va desfaca contractul de munca. Daca nu va da nr. de inregistrare, expediati notificarea prin posta cu confirmre de primire. Succes!
Am facut cererea, este semnata si i8nregistrata.
Multumesc
o instiintare despre situatia dvs la conducere- referat- nu ajuta.?
nu se poate sa nu se faca inventarul.
dar daca se va semna fisa de lichidare e ok pt dvs.
Multumesc.
incercati sa aflati daca se va semna fisa de lichdare. asa cel putin veti stii ce se va intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in perioada de proba flay flay sunt in perioada de proba de 30 de zile si mam hotarat sa renunt la job.doar 5 zile am lucrat nici macar nu m-au inscris la ITM pana acum din cate stiu eu si ... (vezi toată discuția)
Demisie/notificare fara preaviz in perioada de proba-consecinte? adel_aida adel_aida Buna ziua Va rog mult am nevoie de ajutor cu un raspuns,chiar si mai multe sun binevenite. Lucrez ca vanzatoare la un magazin de haine.Am contract pe ... (vezi toată discuția)
Somaj in caz de notificare in perioda de proba Cat Black Cat Black Buna ziua, Sotul meu a fost angajat la o firma cu contract pe perioada nedeterminata pe un post de conducere. Relatiile de munca au incetat deoarece a ... (vezi toată discuția)