avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general preturi diferite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

preturi diferite

am o situatie ciudata la care as vrea o precizare.de la conducere mi s-a transmis ca pot sa vand in depozit sur cu 75 lei/cut si la cei care cumpara sistem complet de acoperis cu 70lei/cut(acest pret este calculat intr-un program transmis de la firma mama) marfa intra la mine de la ei si am pret stabilit de ei(impus)la vanzare.intrebarea e pot eu sa vand odata mai scump odata mai ieftin?
Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 13:39, 7 Iunie 2011
Cand vindeti cu 70lei/cut, de fapt acordati o reducere comerciala de 5 lei/cut.
Pe factura se trece pe prima linie marfa cu pretul de vanzare 75 lei/cut, iar pe randul 2 scrieti reducere pret -5 lei/cut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente se intocmesc la transferul intre gestiuni? carmenbn carmenbn Am o gestiune pt. marfuri en-gros si una pt.marfuri la pret cu amanuntul.Pot transfera marfa din gestiunea cu amanuntul in cea en-gros?(dupa cateva zile,marfa ... (vezi toată discuția)
Intrare 0 mona rogoz mona rogoz Am urmatoarea situatie factura 1 ; cutii 6 la 2.5 ron factura 2;cutii1 la 0 ron Cum fac inregistrarea va multumesc (vezi toată discuția)
Diferente de pret taie taie Buna ziua, Am urmatoarea problema: am intrare in stoc en gros marfa 500buc la pret 10lei pe data de 01.08.2011 si pe data de de 20.08.2011 am ramas cu ... (vezi toată discuția)