am o situatie ciudata la care as vrea o precizare.de la conducere mi s-a transmis ca pot sa vand in depozit sur cu 75 lei/cut si la cei care cumpara sistem complet de acoperis cu 70lei/cut(acest pret este calculat intr-un program transmis de la firma mama) marfa intra la mine de la ei si am pret stabilit de ei(impus)la vanzare.intrebarea e pot eu sa vand odata mai scump odata mai ieftin?
Cand vindeti cu 70lei/cut, de fapt acordati o reducere comerciala de 5 lei/cut.
Pe factura se trece pe prima linie marfa cu pretul de vanzare 75 lei/cut, iar pe randul 2 scrieti reducere pret -5 lei/cut.
Diferente de pret
taie
Buna ziua,
Am urmatoarea problema: am intrare in stoc en gros marfa 500buc la pret 10lei pe data de 01.08.2011 si pe data de de 20.08.2011 am ramas cu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.