avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alt job pe langa indeminizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alt job pe langa indeminizatie crestere copil

buna ziua.beneficiez de imdeminzatie pt cresterea copilului si intre timp m-am hotarat cu cateva fete sa infiintam un grup de ,,ursitoare pt botez,, .credeti ca ma va afecta asta ,ma gandesc sa nu mi se opreasca indeminzatia.
poate ma puteti ajuta cu un sfat,e clar ca este un venit in plus si trebuie declarat dar nu stiu cum sa procedez.astept si eu un rasp sau sfat.
va multumesc o zi minunata sa aveti.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:35, 8 Iunie 2011
va sisteaza indemnizatia daca aveti si alte venituri din munca
ziceti-mi si mie, va rog, ce inseamna sau cu ce se ocupa ursitoarele astea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt cresterea copilului lory25 lory25 buna ziua .... am o fetita de 7 luni pt care primesc alocatia + indemnizatia pt cresterea copilului... vreau sa ma ,mut cu parintii si sa`mi inchiriez ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie tony123 tony123 Buna ziua! Un pfa primeste indemnizatie crestere copil? Ce trebuie sa plateasca? doar contributia pt asigurarile sociale de 6,5% si impozitul de 16%. Si cu cat ... (vezi toată discuția)