avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt cresterea copilului

buna ziua .... am o fetita de 7 luni pt care primesc alocatia + indemnizatia pt cresterea copilului... vreau sa ma ,mut cu parintii si sa`mi inchiriez apartamentul legal..cu contract de inchiriere ...pt care sa platesc impozit la circa financiara ..dar mi`a zis cineva ca daca am si alte venituri in plus..cum ar fi banii obtinuti din chirie ...mi se sisteaza indemnizatia ... as vrea sa stiu daca este adevarat sau nu...pt ca eu stiam ca se sisteaza doar daca obtii alte venituri prin angajarea la un alt loc de munca .. astept raspuns si va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:15, 15 Ianuarie 2012
1. Venitul din chirii nu este un venit profesional si nu are legatura cu indemnizatia pentru CCC.

2. Asadar puteti cumula indemnizatia pentru CCC si alocatia de stat pentru copii cu venitul provenit din inchirierea apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament ivanka82 ivanka82 Buna ziua, am un apartament mostenit pe care doresc sa-l inchiriez. Detin certificat de mostenitor, insa sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si venituri din chirii acheinic acheinic Buna ziua, In cazul in care te afli in concediu de crestere copil ai dreptul sa fii actionar in cadrul unui SRL? Ce se intampla cu indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AncaCiocan AncaCiocan Buna ziua, Am 2 intrebari: - sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie. De 4 luni de zile am inchiriat un apartament si obtin venituri ... (vezi toată discuția)