avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... vechime pentru admitere in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

vechime pentru admitere in magistratura

Buna ziua,

Vreau si eu o lamurire. Pentru a putea participa la concursul de admitere in magistratura sunt necesare indeplinirea anumitor conditii, dintre care una este ca la data sustinerii examenului sa ai o vechime de cel putin 5 ani, in functia de jurist. Intrebarea mea este cum se face dovada celor 5 ani. Prin cartea de munca sau este necesar si sustinerea examenului de definitivat pentru consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: madalina delia , utilizator 16:17, 9 Iunie 2011
multumesc frumos pentru raspuns; ai avut definitivatul dat pentru consilier juridic?
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
madalina delia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in magistratura ginete216 ginete216 as dori sa stiu daca vechimea care se cere pt participarea la concursul de intrare in magistratura este de 5 ani neintrerupti,ca consilier juridic? (vezi toată discuția)
Admitere in magistratura prin alte modalitati in afara de inm oprea.madalina oprea.madalina stiu ca se poate intra in magistratura si cu o vechime de 5 ani ca si avocat, consilier juridic, etc stie cineva cand se va organiza urmatorul examen si pt ce ... (vezi toată discuția)
Vechime si iar vechime - intrebare karie_tm karie_tm Daca o persoana are \" 5 ani \" vechime neintrerupta respectiv a lucrat intre 2001 -2007 dar din 2007 nu a mai lucrat deloc exista sanse sa i se respinga ... (vezi toată discuția)