avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme de asociaþii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme de asociaþii de proprietari

Există o legislaţie privitor la salarizarea administratorului condominului în funcţie de anumite criterii logice?
Salariul administratorului se negociază. Nu există o asemenea grilă, cel puţin nu una prevăzută expres în vreuna din legile ce guvernează asociaţiile de proprietari.
Cum putem stârpii metoda mafiotă de ,,negociere'' pentru stabilirea salariului administratorului asociaţiilor de proprietari?
Pai nu-i mafiota de loc. Pentru libertatea de a negocia (salariul) si-au data viata peste 1100 de oameni in '89.
Dati-ne si noua niste exemple, sa discutam pe cifre reale. Ce suprafata utila are ap. dvs. si ce suma va este repartizata ca si salarii (dati si componenta celor care primesc salarii, sa ne facem o idee despre cheltuiala salariala la as. dvs.).
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
Adam Grecu, utilizator
De ce nu va faceti administrator cu toate atestatele necesare, cu tot timpul pierdut pentru asociatie si faceti aceasta munca in folosul asociatiei gratis? Eu unul daca a si gasi pe cineva sa faca aceasta munca gratis oricand a si lasa-o in locul meu. Si poate mai aduceti si bani de acasa si ii depuneti la asociatie pentru plata facturilor si sustinerea restantierilor.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
ContSters166949, utilizator
luciana vasilica a scris:

Cum putem stârpii metoda mafiotă de ,,negociere'' pentru stabilirea salariului administratorului asociaţiilor de proprietari?

Vă daţi seama că noi nu suntem în stare să stârpim nici măcar greşelile de limbă română, darămite să mai povestim de chestiuni mai avansate.

Din câte ştiu, un administrator nu ar trebui să primească mai mult de 4 lei pe un apartament, în condiţii normale. Cu condiţia ca oamenii să înţeleagă care sunt atribuţiile unui administrator, şi care nu. Că nu trebuie să schimbe becuri, că nu îl bate pe vecinul de deasupra când te inundă, că nu trebuie să se bage la subsol să vadă cât e apa de adâncă, etc... etc...

Alte discuții în legătură

Posibilitatea diminuarii platii la intretinere adriannnn adriannnn De curand , impreuna cu alti vecini, am tras o conducta separata de apa potabila, astfel incat apa rece n-o mai platim la asociatie, ci direct la Compania de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de proprietari tutuianugheorge tutuianugheorge Blocul in care locuiesc, este cu 4 nivele, 5 scari, a-si dori sa stiu cum hotaraste Adunarea Genereala a Proprietarilor o problema pentru fiecare scara in ... (vezi toată discuția)
Presedinte banuit de lucruri necurate Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Sunt vicepresedinta unei asociatii dintr-un bloc nou, de fapt nu este inca asociatia de proprietari infiintata ci in curs de infiintare, se vor ... (vezi toată discuția)