avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... radiere sucursala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

radiere sucursala

Un SA din UE intra in insolventa. Are o sucursala In Romania pe care vrea sa o radieze. Sucursala nu are datorii la stat dar are furnizori neplatiti si salarii restante (contributiile au fost platite sau mai bine zis retinute de stat in urma unei recuperari de TVA). Daca curatorul numit la firma mama ia decizia scrisa sa preia aceste datorii ale sucursalei in conturile firmei mama si sa le inscrie in masa credala se poate face radierea sucursalei prin trecerea acestor datorii pe profitul sucursalei si apoi raspunderea sa revina lichidatorului din UE?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 23:19, 10 Iunie 2011
Gasiti raspunsul in legea 637/2002

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate in baza legii 31/1990 masly masly buna seara, daca o societate este in lichidare la orc (pentru nedepunere bilanturi contabile), cum poate un creditor sa se inscrie la masa credala a acestei ... (vezi toată discuția)
Facturare tva de catre sucursala ContSters20980 ContSters20980 Salut, Am o problema referitoare la o sucursala. Inteleg ca din 2003 sucursalele nu se mai inregistreaza separat ca platitori de TVA, dar in aceste conditii ... (vezi toată discuția)