avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cu sau fara depunerea unei cautiuni pentru suspendarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cu sau fara depunerea unei cautiuni pentru suspendarea executarii unei hotarari recurate ?

Este valabila partea "cu sau fara depunerea unei cautiuni " in cazul in care doar cer suspendarea executarii hotararii recurate odata cu depunerea recursului ?

" Codul de Procedura Civila, Actualizat 2011, prin Lgea 202/2010 ("legea micii reforme in justitie")

Actualizat pein Legea nr. 202/2010,privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor. Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 714 din 26/10/2010
Art. 300. - Recursul suspenda executarea hotararii numai in cauzele privitoare la stramutarea de hotare, desfiintarea de constructii, plantatii sau a oricaror lucrari avand o asezare fixa, precum si in cazurile anume prevazute de lege.

La cerere, instanta sesizata cu judecarea recursului poate dispune, motivat, suspendarea executarii hotararii recurate si in alte cazuri decat cele la care se refera alin. 1.

Suspendarea la cerere a executarii hotararii poate fi acordata cu sau fara depunerea unei cautiuni ce se va stabili dupa ascultarea partilor citate in camera de consiliu. "





Alte discuții în legătură

In cazul unui litigiu de munca in cererea de recurs trebuie mentionat ca se solicita suspendarea executarii? ludeea ludeea Buna ziua, In cazul unui recurs in dreptul muncii , in cererea de recurs va trebui facuta mentiunea ca se soliciota si suspendarea executarii hotararii ? Daca ... (vezi toată discuția)
Suspendarea platii pensiei alimentare? madalina c madalina c Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o informatie. Plata pensiei de intretinere pentru mirori poate fi suspendata pe perioada recursului? Mentionez ca am primit ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs adinutza.2008 adinutza.2008 Printr-o sentinta civila data de tribunal (conflicte de munca) am castigat in sensul ca mi s-a admis exceptia tardivitatii formularii cererii de revizuire ; ... (vezi toată discuția)