avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune perioada.....?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune perioada.....?

suntem trei frati,am deschis succesiunea in instanta de un an, deoarece mama noastra vitrega nu accepta nici sa stam in casa tatalui nostru si doreste sa nu fie deranjata , vrea sa sa stea singura in 2 camere,ea nu a participat la cumpararea apartamentului si mai doreste si jumatate din apartament,noi avem avocat,am deschis si procesul de reintegrare.intrebarea noastra este cat poate sa mai dureze acest proces? e posibil 2-3 ani?ea merge la tribunal numai cu minciuni,ca ii facem scandal, ca vrem sa o otravim,iar in cererea de intampinare, avocata ei a scris minciuni mari de noi,se vaita la judecatoare ca e batrana si bolnava.pana cand cu minciuni?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 22:31, 7 Iunie 2011
vali29 a scris:

am deschis si procesul de reintegrare.

Nu cred ca aveti vreo sansa.

Sotul supravietuitor are drept de abitatie asupra casei daca:
- locuia in acea casa la data mortii sotului ei
- nu are alta locuinta proprie
- casa face parte din mostenire (asta ne-ati spus deja).

Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare drept abitatie sot supravietuitor danieladam danieladam Buna ziua! Tatăl meu a decedat de curând. Părinții mei erau despărțiți in fapt de mai bine de 4 ani, dar nu divortati. Masa succesorala se ... (vezi toată discuția)
Buna seara, numele meu este cristina. in acest moment mama mea ... ZCristina33 ZCristina33 Buna seara, numele meu este Cristina. In acest moment mama mea este ff bolnava la spital. In cazul in care mama decedeaza, asi dori sa stiu ce drepturi are ... (vezi toată discuția)
Succesiune vali29 vali29 suntem trei frati, tatal nostru a murit acum un an iar mama de foarte mult timp,tata a avut o a doua casatorie din care nu a rezultat copii.Tata a lasat in ... (vezi toată discuția)