avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot acuza un politist de malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot acuza un politist de malpraxis

pot acuza un politist de necunoasterea legilor si drept urmare sa cer recuperarea pagubei si daune morale prin deschiderea unui proces civil?
Cel mai recent răspuns: jeanking , utilizator 23:34, 7 Iunie 2011
Nu , malpraxis se aplica doar la medici.Un politist poate fi acuzat de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor , neglijenta in serviciu, daca se face dovada faptelor. cam greu sa fie condamnat un politist pentru asta .Puteti sa-i faceti o plangere la superiori si este sanctionat .
nu vreau sa-l reclam decat ca nu cunoaste legea si ca a gresit (adica e prost)fara sa deschid dosar penal,pentru ca prostia nu e fapta penala,si sa recuperez paguba de la el plus daune morale pentru comportamentul neadcvat fata de mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diagnosticarea nereala a pacientului constituie malpraxis sau abuz in serviciu? VABRALSI VABRALSI 1.- Medicilor din unităţile sanitare, publice sau private, le sunt aplicabile prevederile codului penal pentru funcţionarii publici sau pentru simpli ... (vezi toată discuția)
Daune morale _Alin_ _Alin_ Daca o persoana care s-a plans la CSM pentru o abatere disciplinara a unui magistrat (judecator sau procuror), iar CSM trimitand inspectia judiciara, daca ... (vezi toată discuția)
Neatentia mea-dezavantaje art 320 ind 1 oltul oltul intr un dosar penal sunt acuzat de inselaciune si fals...mentin ca nu eu am facut falsul DAR cand judecatorul m a intrebat ca recunosc sau nu eu am recunoscut ... (vezi toată discuția)