avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incredintare minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incredintare minor

buna am o intrebare.prietena mea a murit in februarie2011.era divortata si cu o fata(hotarare de divort definitiva).dupa deces cine are dreptul la crestere al minorei?
Cel mai recent răspuns: alesandraalesia , utilizator 17:48, 12 Iunie 2011
In principiu tatal minorei. In cazul in care acesta nu vrea sau nu poate, poate fi incredintata unei alte rude care are posibilitati pentru cresterea si educarea ei. In cazul in care nici acest lucru nu e posibil exista plasamentul, adoptia ... depinde de circumstante.
trebuie facut vreun demers la notar sau la tribunal?
nu stie nimeni procedura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor lilianacin lilianacin Buna ziua, In urma divortului fiica mea ,in varsta pe atunci de 5 ani ,mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare . Acun la 16 ani atrasa ... (vezi toată discuția)
Ar putea partenerul meu de viata sa-mi infieze fetita? violeta g violeta g Am o fetita de 9 ani dintr-o relatie anterioara. Fetita imi este incredintata prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva. Deoarece actualul meu partener ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara - stabilire in alta tara cu minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 buna ziua.am si eu o intrebare:sunt divortata de 2 ani si am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata .fostul meu sot locuieste in vaslui iar eu cu ... (vezi toată discuția)