Buna ziua,
In urma divortului fiica mea ,in varsta pe atunci de 5 ani ,mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare . Acun la 16 ani atrasa de banii tatalui si de libertatea pe care i-o acorda acesta fiica mea s-a mutat la tatal ei. Eu nu sunt de accord cu acest lucru.
De curand am primit o citatie de la tribunal pentru o ordonanata presidentiala pentru reincredintarea temporal a minorei.
Ce inseamna acest lucru ?
Daca in urma acestei ordonanate tatal ei va avea castig de cauza poate sa o duca pe fiica mea in srainatate fara acordul meu ?
Va multumesc!
Doamna, daca fata dumneavoastra vrea la tata, va sta la tata. E suficient de mare sa hotarasca singura si in instanta, se va tine cont de preferinta sa.
Totusi, conform noilor legi, pana la implinirea varstei de 18 ani, va trebui sa va dati acordul notarial pentru iesirea din tara a fetei.
Peste 2 ani, nu mai are nevoie .
Am vrut sa stiu daca se hotaraste in urma ordonantei presidentiale ca monora sa fie incredintata temporalm tatalui , in perioada pana la proces pana se va hotara definitiv reincredintare minorei tatal fetei o poate scoate din tara fara declaratia mea la notar ca sunt de acord cu acest lucru ?
Incredintare minora
monique@
Problema in discutie este urmatoarea: s-a nascut o fetita care acum are 8 luni, din afara casatoriei, cu filiatia stabilita atat fata de mama cat si fata de ... (vezi toată discuția)