avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coplata din sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coplata din sanatate

Conform legii de coplata din sanatate se excepteaza de la coplata pensionarii cu pensiile sub 740 de lei. As dori sa stiu daca este sau nu discriminare cand nu se iau in calcul toate categoriile de cetateni..Adica, daca eu iau in mana netul de 690 de lei, am 30 de ani si lucrez in institutie de stat, platitor la zi cas, sa platesc obligatoriu, nu sunt discriminata? Nu suntem toti oameni? Nu detin cunostinte juridice, dar as dori sa stiu daca pot face ceva, astfel incat sa fim scutiti de aceasta coplata toti care avem veniturile mici....Si eu sunt om!
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:00, 8 Iunie 2011
Multe nedreptati sunt in tara asta , aveti perfecta dreptate .Cei care au si copii , au venitul pe membru de familie si mai mic dar nu conteaza , toata lumea plateste . Si la RATB toti pensionarii , indiferent de pensie circula gratuit , de asta sunt autobuzele pline , iar cine are 700 lei plateste abonament intreg .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda ratb - plata prin sms ictin ictin Buna ziua, Am o mica problema cu o amenda RATB. Sa va povestesc pe scurt situatia. Astazi m-am urcat in autobuz RATB, mijloc de transport pe care il ... (vezi toată discuția)
Retinerea cass in cazul pensiilor mai mari de 740 lei ruxyradu ruxyradu Buna ziua, as dori sa stiu daca, intr-adevar, cota CASS de 5.5% se va aplica INTREGII sume a pensiilor mai mari de 740 lei. Daca da, pensionarii cu pensii ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie pvstefanes pvstefanes Dupa cum stie orice conducator auto amenzile de circulatie se calculeaza in functie de punctele de amenda ale contraventiei si de,atentie, valoarea salariului ... (vezi toată discuția)