avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract prestari servicii la comanda
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract prestari servicii la comanda

Buna ziua,

Am nevoie sa intocmesc un contact de prestari servicii care nu are insa o valoare lunara. Este un contract de tip "la comanda", adica la cererea beneficiarului voi presta anumite servicii. As avea nevoie de ajutor in a specifica pretul (care va fi pe ora) si plata serviciilor. Ma puteti ajuta cu un model in acest sens?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:08, 10 Iunie 2011
Puteti intocmi un contract de prestari-servicii cadru (gasiti model pe net) iar pentru fiecare comanda de servicii intocmiti o Anexa la contract in care precizati obiectul de activitate, pretul (manopera pe ora sau suma fixa pe lucrare), modalitatea de plata si termenul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema ; o firma mi-a ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema ; o firma mi-a emis o factura de prestari servicii intretinere . Prestarea s-a facut in urma unei discutii ... (vezi toată discuția)
Suspendare cu contract in vigoare andreigh andreigh Vreau sa suspend activitatea, dar am un contract cadru in vigoare, cu un client. Contractul nu produce obligatii nici pentru mine nici pentru client, ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)