avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Normativ de reparatii curente cladiri destinate ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Normativ de reparatii curente cladiri destinate educatiei si cercetarii

Buna ziua.
Referitor la o cladire cu destinatie scolara as dori sa ma ajutati cu un normativ, lege, ...ceva.... din care sa reiasa:
Ce procent din valoarea de inventariere a constructiei poate fi folosit pentru intocmirea unui buget pentru reparatia cledirii ?
Care este perioada de executie a acestor reparatii din valoarea de inventar a cladirii
Mentionez ca obiectivul este constructie noua predata de constructor in urma cu doi ani

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Inventar mijloace fixe jacquelline jacquelline Am urmatoarea problema: pe terenul societatii la care lucrez a existat o constructie care, in urma cu aproximativ o luna a fost demolata fara acordul ... (vezi toată discuția)
Cladire ruina in patrimoniul institutiei publice MaxineA MaxineA Buna seara. Am o problema. In contabilitatea institutiei publice este inregistrata o cladire, in prezent ruina, la valoare de peste 100.000 lei. Cladirea nu a ... (vezi toată discuția)
Cota de impozitare diferentiata? lunga lunga Buna ziua! Doresc sa stiu daca ,avem doua constructii una metalica si alta din caramida,unde la constructia metalica nu avem fundatii continue de beton ci ... (vezi toată discuția)