avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inventar mijloace fixe
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inventar mijloace fixe

Am urmatoarea problema: pe terenul societatii la care lucrez a existat o constructie care, in urma cu aproximativ o luna a fost demolata fara acordul autoritatilor competente (fara autorizatie de demolare, fara acord de la mediu, etc.). Cladirea respectiva este trecuta pe lista cu mijloace fixe a unui salariat, nefiind scoasa din evidenta contabila. Cu ocazia inventarului anual pentru mijloace fixe am constatat, evident absenta respectivei cladiri.
Cum intocmesc eu procesul verbal de la finalul inventarierii, sau mai bine spus cum formulez observatiile. De la contabilitate mi s-a spus sa scriu ca acea cladire se afa intr-un stadiu avansat de degradare si, practic s-a "autodistrus".:O
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 12:25, 28 Noiembrie 2012
comisia de inventariere intocmeste un proces verbal, conform caruia, propune directorului scoaterea din inventar a cladirii in cauza, motivat de faptul ca erea intr-un stadiu avansat de degradare, și costurile pentru renovarea-repararea consolidarea acesteia nu se justificau
Multumesc pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de rebut/pv casare teiu teiu situatie: in cazul in care un container prezinta defecte majore sau se distruge ca urmare a manevrarii sau a transportarii dintr-un loc de depozitare in altul ... (vezi toată discuția)
Inventariere 1yly 1yly LUCREZ INTR O INSTITUTIE PUBLICA SI AM FOST NUMIT PRIN DISPOZITIE, A FACE INVENTARIEREA ANUALA A PATRIMONIULUI. INTREBARE: CE DOCUMENTE TREBUIE SA MI PREDEA ... (vezi toată discuția)
Casare timbre! IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua, imi poate spune cineva care sunt procedurile si legislatia pentru casarea unor timbre (fiscale si judiciare) din gestiune. acestea nu mai pot fi ... (vezi toată discuția)