avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala - cum obtin licenta ARR?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala - cum obtin licenta ARR?

Buna ziua, detin un camion cum pot obtine acte pt transport (licienta arr), ce este mai simplu sa infintez un SRL sau Intreprindere Individuala, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:04, 8 Iunie 2011
Pentru obtinerea licentei de transport este necesar sa va adresati Autoritatii Rutiere Romane -Agentia ce functioneaza in raza teritoriala a domiciliului Dvs.
Una din conditiile obtinerii licentei de transport este sa aveti angajat un coordonator al activitatii de transport.
Atat un SRL cat si o II pot incheia c.i.m., dar o II v-ar putea avantaja dpv. contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta de transport marfuri cu camion peste 7.5 t SAVUCA SAVUCA Buna ziua, mi-ati putea spune care este procedura obtinerii licentei de transport marfuri pt camion peste 7.5 t? Citisem undeva ca trebuie sa ai in cont, un ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa s-au intreprindere individuala ? vioricasprinceana vioricasprinceana Buna ziua, Am o rugaminte daca poate sa-mi rasunda cineva : Am un SRL- in Transport marfa ,vreau sa-l inchid ,sunt asociat unic ,autorizata de catre ARR ... (vezi toată discuția)